Uitvalschermen Carré 95, Carré 110 of Rondo

Relatief eenvoudig, maar zeer effectief zonlicht weren uit uw huis of bedrijfspand? Dankzij de variabele uitval hoek, schermen de uitvalschermen van Sunvah uw ramen goed af voor felle zon. De warmte blijft buiten en binnen is het zeer aangenaam.

Uitvalschermen zijn geschikt voor ramen waarbij een vrije doorloop niet nodig is. Denk aan keuken- of woonkamerramen aan de voortuinkant, vanaf de eerste etage of bij balkons. Woont u aan de kust? Met wind- en stormvaste armen is een uitvalscherm voor uw situatie een ideale zonwering, net als voor gebouwen met veel verdiepingen zoals kantoren, ziekenhuizen en hotels.

Voorbeelden:

Uitvalschermen zijn vrijwel overal – zowel op de gevel als op het kozijn – te monteren. De schermen kenmerken zich door een kleine uitval (± halve raamhoogte), waardoor uw uitzicht naar buiten behouden blijft. Dankzij de variabele uitvalshoek is het scherm op de stand van de zon af te stemmen.

Uitvalschermen zijn stijlvol vormgegeven, perfect afgewerkt en eenvoudig te bedienen. Het doek is verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren en dessins. Daarmee is de zonwering geheel op uw wensen af te stemmen.

De uitvalscherm is in twee verschillende modellen te verkrijgen, zowel de afgeschuinde bak als een rond bak. Beide zijn volledig afgesloten als het scherm gesloten is, waardoor weersomstandig heden geen invloed hebben op uw uitvalscherm.

Top