Ritsscreen 85, 95, 105, 115 en 150

Screens, een vorm van buitenzonwering die de laatste jaren zéér aan populariteit heeft gewonnen. Raar is dit zeker niet, verticale zonwering wordt namelijk parallel aan de gevel gemonteerd en sluit op eenzelfde manier. Hierdoor is er geen sprake van een zonwering die loskomt van de gevel en neemt dus geen kostbare ruimte in beslag.

De Ritsscreen heeft meerdere varianten, waardoor er een lijn is ontstaan. Uw vraag en wens heeft staat kunnen dus altijd worden beantwoord worden met de mooiste producten van Sunvah Zonwering. De Ritsscreen is als basis van de gehele Ritsscreen-lijn het product waaraan de andere rit geleide screens hun bestaansrecht hebben te danken. Het is de oplossing voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige verticale zonwering.

Voorbeelden:

OMSCHRIJVING:

Het is logisch dat de Ritsscreens Standaard beschikken over alle voordelen die deze rits geleide zonwering met zich meebrengt. Het weert niet alleen licht, maar ook warmte en insecten. Het is de screen die het best naar uw eigen smaak is aan te passen door de vele keuzeopties. Dit maakt de SolidScreen Standaard een favoriet onder onze klanten.

Voordelen:

  • Warmte- en licht werend
  • Blijvend zicht naar buiten
  • Bespaart tot ± 30% aan energie
  • Windvast tot 145 km/h
  • Vele kastvarianten
Top