Header Image

Rolluiken

Rolluiken zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse woning. Sunvah biedt een passende oplossing op maat voor elke nieuwbouw of renovatie. Jaren van research en ervaring op duizenden werven hebben van onze leverancier de rolluiken een internationaal toonbeeld gemaakt van veiligheid, comfort en privacy.

Bij nieuwbouw loont het zeker de moeite om rolluiken in het lastenboek op te nemen. In dat geval kiest u voor onze BP42 IB uitvoering, waarbij alles sierlijk en discreet is ingebouwd. U heeft geen last van opbouwelementen op binnen- of buitenmuren, de rolluikkast is ingebouwd in de muren. U kan het huis volledig afgesloten en zorgeloos verlaten.

Bovendien zijn onze rolluiken de ideale zonwering en zorgen ze ervoor dat uw energiekost daalt. Een huis met rolluiken van Sunvah isoleert 40% beter.
Voorzetrolluiken kunnen je zeker een handje helpen om ook je energiefactuur omlaag te helpen, ze verhogen immers de isolatiewaarde van je woning. In de winter houden ze de kostbare warmte binnen en ‘s zomers houden ze de warmte buiten waardoor een klimaatregeling overbodig is.

Wanneer een rolluik op een correcte manier gemonteerd wordt, ontstaat er een stilstaande luchtbuffer die beschermt tegen kou én warmte. Het resultaat: een beter wooncomfort, en een serieuze besparing op je energiefactuur. Rolluiken vormen een extra barrière tegen ongewenste blikken en tegen geluidsoverlast. Door de opstootbeveiliging zit het rolluik vast eens het zich in gesloten toestand bevindt.

Top